feature-img

Att köpa en hemsida från oss

Att köpa en hemsida från oss innebär bland annat att du till ett bra pris kan ta del av flera viktiga funktioner och specifikationer. För det första får ni en helt färdig sida med ert företags logga, er egen text samt era bilder. För dig som vill att vi uppdaterar sidan ingår det också en timmes gratis uppdatering i månaden. Samtliga våra sidor är dessutom anpassade för att fungera lika bra på mobiltelefoner och surfplattor som de gör på datorer.

Vidare är alla våra sidor snabba och sökmotoroptimerade så att ni kan nå ut till fler kunder. Det finns också funktioner som gör det möjligt för er att hålla koll på hur många besökare ni får samtidigt som hosting ingår i priset vilket i sin tur innebär att det inte finns någon gräns för hur många besökare ni kan ta emot. Även SSL ingår vilket gör din sida säker att besöka. Som du ser får du väldigt mycket på köpet om du bestämmer dig för att köpa en hemsida från oss, och då har vi inte ens nämnt samtliga funktioner.

Övriga funktioner

De övriga funktioner som ingår när du bestämmer dig för att köpa en hemsida från oss inkluderar bland annat följande:

  • E-postadress kopplad till hemsidan.
  • Möjligheten till att lägga upp recensioner från era kunder.
  • Ni kan koppla era sociala medier till sidan.
  • Det finns ett kontaktformulär på hemsidan som era kunder kan använda sig av för att komma i kontakt med er.
  • Även en karta med er adress finns på sidan.
feature-img

Du finner oss i Strängnäs

Vi är ett företag som är baserat i Strängnäs. För oss spelar det dock inte någon roll var i Sverige ditt företag finns någonstans, utan vi vänder oss till kunder över hela landet!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify